Bygga altan i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Ska ni bygga ut en altan till villan eller fastigheten? I så fall vill ni ha erfaren byggentreprenör som kan ta hand om helheten. Vi har senaste 20 åren byggt altaner över hela Stockholmsområdet med utgångspunkt från Bromma, Mariehäll. Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande där kunden får möjlighet att uttrycka sina idéer och behov och vi utformar deras drömaltan. 

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Våra altanbyggen


  • Totalrenovering av altan
  • Nyoljning på altan, uteplats eller terass (Vi ser alltid till att få till en fin yta som återställer träet karaktär)
  • Byggnation av uterum & terass
  • Inglasningar av vinterträdgårdar
  • Staket och altanräcken
  • Byggnation av pool

Vi arbetar även med byggnation av pool


Företaget har även omfattande erfarenhet av poolinstallationer i anslutning direkt till villan eller vid altanen. Vi är en totalentreprenör så vi kan ta hand om hela gräventreprenaden, gjutning & armering av betongmontaget, rörinstallation samt plattsättning av mosaiken. 

Inglasningar av vinterträdgårdar


Om ni har funderat på att glasa in uterummet och konvertera det till en vinterträdgård där ni kan spendera sommar och vinterkvällar året runt så hjälper vi er gärna. Vi arbetar med olika glasleverantörer för att kunna erbjuda det bästa alternativet för våra kunder. 

Vill ni ha ett kostnadsfritt Offert-förslag? Kontakta oss redan idag!


Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfria offert-förslag. Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *