Bygga nyproducerade hus i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Att äga ett eget nyproducerat lösvirkeshus kan vara en omfattande dröm som både tar på ekonomin och din tid. Helst vill man kunna sitta tillbaka och låta byggherren ta hand om resten. Vi är ett erfaren byggbolag från Bromma som byggt bostäder över hela Stockholm så som; Alvik, Skytteholm, Solna, Bromsten, Beckomberga, Älsten, Blackeberg, Berrgshamra, Stocksund & Marieberg. 

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Våra husbyggen


  • Nyproduktion av villa
  • Byggnation av lösvirkeshus
  • Attefallshus utan bygglov (som kan användas bodstad, attefallsgarage, utehus m.m.)
  • Radhus nybyggnation
  • Garage & carports

Fördelen med att välja lösvirkeshus


Det finns många fördelar med att välja ett lösvirkeshus över ett färdigmonterat hus men det vi oftast brukar framhäva till våra kunder är att ni får möjlighet att vara med under processen med både utformning och design. Detta tar givetvis mer ansvar från er del där ni får möta upp arkitekten, men det är värt i slutändan. 

Professionellt byggföretag  från Annedal, Mariehäll


Vi är medlemmar i Byggnads och är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Vi ser även till att alla hantverkare innehar alla certifieringar så som ID06 eller Säkra höjder på arbetsplatsen. 

Kontakta oss för frågor och funderingar för ett kostnadsfritt Offert-förslag


Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *