Bygga balkong i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Balkongen är för oss svenskar en viktigaste bostadsdelar där vi spenderar sena sommarnätter hela natten in. Balkongen ger bostaden en möjlighet att kunna känna sig fri och nyttja varje dag till sitt fullo. Vi är en lokal byggentreprenör från Bromma som har över 20 års erfarenhet av både nyproduktion och restaurering av balkonger i områden så som Ulvsunda, Sundbyberg & Solna med omnejd.

 

Om du bestämmer dig för att bygga ut en balkong, så kontakta oss på: markarbete@anläggningsföretag.se eller lämna era uppgifter för en kostnadsfri offert i formuläret till höger. 

Våra balkongtjänster


  • Nyproduktion av balkong till fastighetshus, villa & radhus
  • Restaurering av äldre balkong (även K-märkta fastigheter)
  • Balkongrenovering 
  • Renovering med underreden i plåt, avvinningsrör etc
  • Besiktning av balkonger
  • Installation balkongräcken
  • Inglasning av balkong

Vi bygger både öppna och inglasade balkonger


Det finns många olika modeller när det kommer till balkonger och för oss är det en självklarhet att bygga ut efter våra kunders behov beroende på ekonomi och kvalitet. Vi bygger både den klassiska öppna balkongen med plåträcken eller en stängd med inglasning. Givetvis förbereder vi den öppna balkongen så att den kan glasas in i framtiden. 

Om ni väljer inglasad balkong


Om ni kommer fram till att ni vill glasa in balkongen så följer det med flera fördelar så som minskning av buller & ljud, håller temperaturen inne och ger er möjlighet att nyttja rummet året runt. Vi samarbetar med ledande glasleverantörer så ni får stort utrymme att välja färg på glaset. 

Kontakta oss för en kostnadsfri Offert


Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa balkongprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *