Byta avloppsrör, stammar & ledningar i Stockholm


Vi är en Stockholmsbaserad byggfirma med många års erfarenhet av VVS-arbeten. Vi arbetar i hela Stockholm men fokuserar på Södermalm, Älvsjö, Enskede, Liljeholmen, Hammarby och Sjöstad. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella aktörer.

Stockholmsbaserad byggfirma med många år i branschen


Vi arbetar alltså för ett stort antal kunder och är alltid måna om att de får bästa möjliga service. Vårt omfattande kontaktnät av andra yrkesgrupper såsom byggnadsarbetare, målare, och plattsättare möjliggör en totalentreprenad där kundens behov hela tiden står i fokus. Privatpersoner som vill utnyttja våra tjänster kan ansöka om ROT-avdrag.

Våra tjänster inom rörläggning


Fuktskador kan vara en både illaluktande och kostsam upplevelse. Våra certifierade VVS-montörer utför byte och renovering av rör i alla delar av huset. Rör tillverkas ofta av järn eller PVC-plast, men kopparrör förekommer i äldre hus. Plaströr och järnrör finns i olika kvalitéer med olika hållbarhet och tålighet. Det finns ingen forskning på hur materialet i rör påverkar dricksvattnet, men PVC-rör som ska användas till dricksvatten måste vara certifierade av exempelvis INSTA-CERT. Våra VVS- montörer är certifierade för montering av alla typer av rör.

  • Byte eller renovering av rör
  • Byte och renovering av vatten- och avloppsrör
  • Sanering av fuktskadade områden.
  • Ersättning av golv i fuktskadat område.

Kontakta oss i dag för rådgivning och en kostnadsfri offert.

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *