Gjutning av husgrunder i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Är ni en privatperson eller ett byggbolag som är i process att konstruera en bostad? I så fall behöver ni en trygg betongfirma som kan hjälpa er gjuta husgrunden. Vi är en totalentreprenör från Bromma som specialiserat sig att ta hand om helheten vid betongmontage och armering i Stockholm med omnejd. 

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Våra betongmontage-tjänster:


  • Betongmontage
  • Armering
  • Betongrenovering
  • Betongförstärkning
  • Betongunderhåll
  • Grundförstärkning
  • Husgrunder
  • Infrastruktur vid vägarbeten & brobyggen

Specialkompetens inom husbyggnation


Vi har varit aktiva i Stockholm i över 20 år och har byggt över 100 bostäder där vi tar hand om helheten. Därav har vi utvecklat en specialkompetens med att samarbeta med andra byggföretag som både totalentreprenör och som UE. Detta innebär att vid gjutning av husgrunder kan vi gräva ut området, dra kablar och rör, lägga armering och gjuta betongen. Om ni även letar efter någon som tar hand om byggnationen kan vi ta hand om detta med. 

Markföretag från Annedal


Vi är medlemmar i Sveriges Åkeriföretag. Vi är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, samt har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Arbetar över hela Stockholm


Vi har utfört markentreprenader i områden så som; Bromma, Ulvsunda, Alvik, Skytteholm, Solna, Sundbyberg, Hallonbergen, Rissne, Bromsten, Rinkeby, Tensta, Beckomberga, Älsten, Blackeberg, Berrgshamra, Stocksund, Kristineberg, Stadshagen & Marieberg. 

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *