Köksbyten i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Har ni funderat på att renovera kök? Köket är en del av bostaden där ni spenderar mycket av er tid och därför ser vi helst att rummet är så funktionellt och modernt som möjligt. Vi är en lokal köksspecialist från Bromma som renoverat kök i områden så som Sollentuna, Solna & Mariehäll. 

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Våra kökstjänster


  • Totalrenovering av kök vilket inkluderar en hel makeover med vitvaror, nytt golv, köksluckor och blandare.
  • Ommålning 
  • Kakling & klinker
  • Byte av blandare
  • Golvläggning

Funktionella och praktiska kök


Utan ett funktionellt kök kommer du tappa lusten att laga mat. Därför bygger vi endast praktiska kök som är så ergonomiska som möjligt. Detta innebär att alla luckor anpassas så du kan nå dem enkelt och bänkar är i rätt längd. 

Kök med bostadsanpassning


Vi är även duktiga på bostadsanpassningar och installerar kök med ramper, lister samt den höj och sänkbara bänkar som gör det enklare för dig med funktionsnedsättning att använda köket. 

Sänk kostnaden på köksrenoveringen


Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid köksrenoveringar så länge det sker  i ditt hus eller bostadsrätt. Ni kan även ansöka om bostadsbidrag om vi gör en bostadsanpassning. 

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *