Renovera taket i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Behöver ni renovera taket på villan eller fastigheten? Man ska alltid välja en trygg byggherre som både använder bra byggmaterial och konstruerar allt rätt. Vi har renoverat tak i nästan tjugo år med nöjda kunder i områden så som Bromma, Solna och Sundbyberg. 

 

Om du bestämmer dig för att bygga ut taket, så kontakta oss på: markarbete@anläggningsföretag.se eller lämna era uppgifter för en kostnadsfri offert i formuläret till höger. 

Allt inom takläggning


  • Takrenovering & restaurering
  • Nyproduktion tak
  • Tegelpannor & betongpannor
  • Plåttak & detaljer 
  • Bandtäckning
  • Tätskikt

Expert inom säkra tak 


Behöver ni se över takets säkerhet? Många fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar känner inte till att det är deras ansvar om fallande snö eller om fastighetsskötaren skadar sig på taket. Därför är det viktigt att upprätthålla ett säkert tak med takstegar, snörasskydd eller gångbryggor och fästanordningar för fallskydd på tak.

Dra ned kostnaden på takbytet


Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och hjälper därför gärna med att ansöka om ROT-avdraget om det finns möjlighet vid renoveringen. Detta är en så kallat skatteavdrag som sänker kostnaden på takläggaren (men inte materialkostnaden) som kan användas om du går upp till 50.000. 

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa takprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete och ett kostnadsfritt offert-förslag. 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *