Platt & stensättning i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Ska ni renovera trädgården? Eller är det dags att fräscha upp gården till er bostadsrättsförening? Vi är ett erfaret grönskötsel och markföretag som utför alla vanligt förekommande anläggningstjänster inom sten och marksättning åt privatkunder, BRF:er, kommuner och företag i Bromma, Sundbyberg & Solna med omnejd.

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Allt inom anläggning & murning


  • Vi lägger all stensättning, så som natursten, marksten & plattor
  • Plattsättning
  • Murning
  • Trädgårdsrenovering
  • Natursten
  • Marktegel
  • Kullersten

Stensättning som hantverk


Vi har sedan starten varit en firma som specialiserat sig inom stensättning. Det är ett antikt hantverk som har försmyckat borgar och trädgårdar. Det kan göra om en hel trädgård eller en gård som kan förvandla en tråkig trädgård till att bli den senaste snackisen i grannområdet. 

Vilket material ska man välja?


En trädgård är som en bostad som måste sättas ihop med olika byggdelar och därför måste man välja rätt sten likt som man väljer rätt byggmaterial. Här kan ni välja mellan marksten, natursten, makadam, kullersten eller ballast. Sedan måste man även välja rätt buskage och växter som passar ihop med helheten. Vi hjälper dig gärna ta hand om helheten. 

Nyttja ROT-avdraget vid trädgårdsrenovering


Inte alla känner till att de kan dra ned kostnaden på en trädgårdsrenovering men då länge ombyggnationen sker på din tomt kan du nyttja ROT-avdraget som är ett skatteavdrag på hantverkaren. Du kan gärna läsa vidare på Skatteverkets Hemsida för mer information.

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa trädgårdsprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *