Avlopp & vatteninstallationer i Bromma, Solna & Sundbyberg, Stockholm


Är det dags att se över avloppet? Eller kanske ska ni bygga ut på landstället och är i behov av ett enskilt avlopp? Vi är ett väletablerat mark som utför alla vanligt förekommande mark & anläggningstjänster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Bromma, Sundbyberg & Solna med omnejd. 

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Våra avlopp-tjänster


  • Allt inom vatten och avlopp
  • Installation av enskilda avlopp
  • Gräv och entreprenad vid rörbyten
  • Dräneringar och schaktningar mot husfasader & vid vägunderhåll
  • Renovering av äldre avlopp 
  • Stamspolning & rensning
  • Installation av mini-reningsverk

Ska ni bygga till enskilt avlopp till sommarstugan


En av våra vanligaste tjänster är installationer av enskilda avlopp till sommarstugor och villor som saknar kommunala avlopp. Dessvärre har vi märkt att majoriteten av kunderna vi hjälper använder föråldrade avlopp som förstör för miljön och inte alla känner till att det är fastighetsägarens som är ansvariga för att följa miljökraven. Vi installerar endast avlopp som följer alla de senaste kraven och dessutom följer det med en modernt mini-reningsverk som gör att ni kan återanvända vattnet. 

Renoverat stammar över hela Stockholm


Vi har installerat enskilda avlopp i områden så som; Bromma, Ulvsunda, Alvik, Skytteholm, Solna, Sundbyberg, Hallonbergen, Rissne, Bromsten, Rinkeby, Tensta, Beckomberga, Älsten, Blackeberg, Berrgshamra, Stocksund, Kristineberg, Stadshagen & Marieberg. Vill ni ha våran hjälp?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!


Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt! Givetvis erbjuder vi våra kunder kostnadsfria offert-förslag. 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *