Snöröjning i Stockholm


Under vintermånaderna är oss framförallt aktiva med att åka runt i hela Stockholmsregionen med vägunderhåll- och snöskottning av tak till privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar.

Halkbekämpning & Snöplogning

Men vi åker även ut i norra Stockholm så tveka inte att kontakta oss genom formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Allt inom vinterunderhåll


  • Snöröjning av både små och större vägar (vi hjälper även privatpersoner med akut snöröjning)
  • Vinterunderhåll
  • Takskottning till bostadsrättsföreningar
  • Installation av snörasskydd
  • Plogning av vägar, gårdsytor

Fastighetsägarens ansvar med snöfritt tak


Inte alla fastighetsägare känner till att det är deras ansvar om fallande snö eller is faller ned på vandrande nedanför. Därför är det viktigt att hålla taket fritt från snö eller istappar och detta kan göras genom olika metoder. Vi rekommenderar att ni upprätthåller ett snöröjningsuppdrag med en firma som oss som kommer förbi varje vecka och håller det fritt. 

Installation av snörasskydd & Takskottning


Vi arbetar även med installationer av snörasskydd som både skyddar mot fallande snö men också ger takläggaren extra takskydd för arbete på taket. Bland de områden vi servar i är bl.a. Stockholm innerstad, Bromma, Ulvsunda, Alvik, Skytteholm, Solna, Sundbyberg, Hallonbergen, Rissne, Bromsten, Rinkeby, Tensta, Beckomberga, Älsten, Blackeberg, Berrgshamra, Stocksund, Kristineberg, Stadshagen & Marieberg samt norrort Täby, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Järfälla m.m

Akut snöröjning i Stockholm


Vi arbetar givetvis med akut snöröjning så dra iväg er förfrågan i markarbete@anläggningsföretag.se så ser vi över hur vi kan hjälpa er. 

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *