Om oss


Vi är ett väletablerat mark & grönskötselsföretag som utför alla vanligt förekommande mark & anläggningstjänster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholm med omnejd. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer och lösningar. Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och som samarbetspartners arbetar vi tillsammans för en trivsam och funktionell skötsel.

 

För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni lämnar era uppgifter och förfrågan i formuläret till höger för ett kostnadsfritt offert-förslag, så hör vi av oss!

Markentreprenader i Mariehäll


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och är idag en respekterad och välrenommerad entreprenad med många nöjda, och därmed återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att ge bästa tänkbara service till våra kunder i kombination med att seriöst beakta faktorerna kvalitet och miljö. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Våra Mark & Anläggnings-tjänster:


 1. Bygga altan
 2. Bygga balkong
 3. Bygga garage
 4. Bygga hus
 5. Fasadrenovering
 6. Golvläggning
 7. Köksrenovering
 8. Takläggning
 9. Dränering & schaktning
 10. Trädgårdsskötsel & Fastighetsskötsel
 11. Gjuta husgrund
 12. Stensättning
 13. Städ
 14. Vägunderhåll
 15. Vinterunderhåll & snöröjning
 16. Badrumsrenovering
 17. Vatten & avlopp
 18. Stambyten & relining
 19. Byta avloppsrör, stammar & ledningar Stockholm
 20. Asfaltering

Nyttja ROT/RUT-Avdraget


 Vi utför många uppdrag åt privatpersoner med rut-avdrag och skötselavtal. Som privatperson kan du nyttja ROT/RUT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. 

Åkeriföretag från Annedal


Vi från Bromma är medlemmar i Sveriges Åkeriföretag. Vi är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, samt har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Arbetar över hela Stockholm


Vi har utfört markentreprenader i områden så som; Bromma, Ulvsunda, Alvik, Skytteholm, Solna, Sundbyberg, Hallonbergen, Rissne, Bromsten, Rinkeby, Tensta, Beckomberga, Älsten, Blackeberg, Berrgshamra, Stocksund, Kristineberg, Stadshagen & Marieberg. 

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt! Lämna era uppgifter i formuläret till höger för ett framtida samarbete!

Kontakta oss


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *